Meidän kesä alkoi oikeastaan jo kesäkuun alussa, kun saimme Jonin perheineen kylään reippaaksi viikoksi kesän ensimmäisten helteiden hemmotellessa meitä. Serkukset olivat tietysti onnessaan kun pääsivät leikkimään keskenään ja jopa Urho uskalsi paikoitellen astella leikkeihin mukaan pois äidin helmoista. Hilkan 7-vuotissynttäripäivänä menimme luvatusti etsimään niitä simpukoita meren rannalta tulisesta säästä huolimatta ja paluumatkalla poikkesimme vielä Brugessä. Sunnuntaina ihastelimme  Ardennien mahtavia maisemia - tosin pääosin autosta käsin sateista johtuen. Olipa aikamoinen Belgia-tournee itsekullekin.

Kesäkuun lähestyessä loppua päättyivät myös harrastukset: pääsimme nauttimaan Nelman hienosta tanssiesityksestä, kun taas Noelin jalkapallossa mukaan peleihin pääsivät myös vanhemmat (minä passasin sattuneesta syystä). Heinäkuun vaihteessa tulivatkin sitten jo Salot kesälomareissulleen Keski-Eurooppaan. Brysselin tukikohdasta käsin autoilivat he sekä Amsterdamiin että Disneylandiin meidän uurastaessa vielä töissä ja koulussa. Viikonloppuna tosin suuntasimme kaikki yhdessä Hollannin rannikoille ja täytyy kyllä sanoa, että olivat ne hienot. Ihan kuin olisi ulkomailla ollut ;) Niin, ja eihän sitä toki saa unohtaa Annan ja Teron Cameleonin ostosreissuja (kyllä kaksi kertaa)!  Onneksi meikäläinen joutuu pidättäytymään tällä hetkellä vaateostoksilta ainakin omalta osaltaan.

Saloja lentokentälle palauttaessamme mukaan autoon hyppäsivät samalla myös mummi ja pappa auttamaan meitä vielä lasten hoidossa ennen meidän vanhempien lomien alkua. Tämä oli tietysti mahtavaa meille ja lapsille - puistoilun lisäksi nelikko oli käynyt mm. Brysselin kiertoajelulla. Yhtään museota ei tällä kertaa taidettu kiertää. 

 

Leikkimassa-normal.jpg

Joni ja lapset leikkimässä.

Rannalla-normal.jpg

Noel ja Hilkka simpukoita etsimässä.

Nelmatanss-normal.jpg

Nelman tanssiesitys.

Pelit-normal.jpg

Vanhemmat vs. lapset jalkapallokauden päättäjäisissä.

 

Todistus-normal.jpg

Minkähänlainen todistus sieltä tulee...

Nelma%20Paola-normal.jpg

Nelma heitti hyvästit Princess Paola-koulullensa kesälomien alkaessa.Ensi syksynä Eurooppakouluun.

Salot-normal.jpg

Jäätelöbileet meidän parvekkeella.

Minnit-normal.jpg

Meidän Minnit. Nelma sai Saaralta tuliaisia Disneylandista.

mummija%20pappa-normal.jpg

Mummin ja papan kanssa matkalla kotiin. Pappa on saanut kunniatehtäväkseen kantaa Nelman prinsessakirjaa.